Alt skal have sin plads

Mange virksomheder vælger at præsentere deres produkter i en flot kuffert. Her er det vigtigt at produkterne ligger forsvarligt placeret i kufferten og ikke falder ud eller rykker sig under transport. Derfor har vi hos Skumgaarden specialiseret os indenfor kuffert indretning. Vi laver skumindlæg ved hjælp af laserskæring, fræsning og stansning, derved bliver alle skumindlæg til kufferter ens, og alle har samme flotte finish. 

Som kunde kan du aftale et møde og præsentere for os hvad dine tanker er med placeringen af produkterne i kufferten. Skal det ligge på en bestemt måde, skal det ligge i flere lag osv. Det er muligt at komme med skærer klarer filer eller få os til at opsætte filen. 

Der er uanede anvendelsesmuligheder med skumindlæg til kufferter. Alle slags kufferter kan bruges som f.eks. smykkekufferter, præsentationskufferter, kasser til transport eller værktøjskufferter.

Fordele ved special skumindretning

Alt har sin plads

Indlæg er altid en god ide til dem der gerne vil holde orden på deres produkter.

Beskyttelse af produkter

Skumindlæg er især godt til transportering af sarte og skrøbelige genstande.

Flot præsentation

Hvad kunne være bedre end at præsentere dine produkter i en lækker kuffert hvor alt ligger i orden og snorlige - det ser bare lækkert ud.

åben arbejdskasse

Se et udvalg af vores produkter

Mangler du inspiration? I vores galleri har du mulighed for at se nogle af vores tidligere projekter.